pátek 7. července 2017

Parfémovaný sprej na vlasy Yves Rocher

Nevím jak vy, ale já na léto tělové/vlasové spreje miluju. Nejen že krásně voní, ale v horkých letních dnech i krásně osvěží. Na letošní léto už mám doma jen zbytek svého oblíbeného spreje od Victoria's Secret, a proto bylo potřeba pořídit nový. Náhodou jsem v Yves Rocher narazila na tento vlasový sprej Collection Été, který mi okamžitě skončil v košíku.


Už jen ta lahvička mi přijde krásně letní. Obsahuje 100 ml produktu a stojí 129Kč, ale v právě probíhající akci ho na internetu i v obchodě seženete za 89Kč, což je podle mě celkem příjemná cena.


Vůně je krásně osvěžující a ovocná - přesně taková, jakou si na léto představuju. Každý rok mám na léto vůni jinou, a když potom zpětně nějakou z nich cítím, tak se mi ihned vybaví ty nejlepší zážitky z každého léta :).
Sice nevydrží vonět tak dlouho jako některé dražší spreje, ale to mě osobně vůbec nevadí, protože aplikaci voňavých sprejů beru i jako příjemné osvěžení.


.Sprej nepoužívám jen na vlasy, ale na celé tělo a myslím, že to vůbec ničemu nevadí. Z této letní kolekce můžete v obchodech najít ještě sprchový gel a parfémovanou vodu. S těmi jsem zaváhala, když jsem si je nevzala hned, ale minimálně pro sprchový gel se ještě vrátím, protože ta vůně je vážně super. :).

Taky v létě rády používáte tělové spreje? A jaká je vaše vůně pro tohle léto? :) K.

6 komentářů:

  1. Opravdu krásně voní. My máme tu parfemovanou vodu a voní krásně. Zprvu docela "šok", ale teď ji moc ráda střídám s meruňkou od Manufaktury.
    SISTERSHOODS

    OdpovědětVymazat
  2. mám presne tento istý, dokonca som o ňom tiež písala na blogu :) tá vôňa nie je dlhotrvajúca, ale tiež si užívam jeho aplikáciu viackrát denne :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Spreje na vlasy teda nepoužívám vůbec, ale takhle na léto proč ne! :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíš než na vlasy ho používám jako tělový sprej :).

      Vymazat
  4. Super článok! Určite budem sledovať ďalej!:)

    OdpovědětVymazat