středa 1. února 2017

Nalepovací řasy Ardell

Nikdy jsem nebyla fanoušek nalepovacích řas, a pokaždé, když jsem nějaké řasy zkoušela, tak to vypadalo hrozně. Nedávno jsem ale narazila na takové, které vypadaly moc hezky a přirozeně - byly to řasy od americké značky Ardell (113). Tak jsem si řekla, že nalepovacím řasám dám ještě jednu šanci a hned jsem si je objednala. 

Řasy jsem kupovala na e-shopu Normazlin.cz, odkud jsem si zároveň objednala i lepidlo. Řasy stály 129 Kč a lepidlo 73 Kč.
Ardell je americká značka, jenž vyrábí řasy ze 100% sterilizovaných lidských vlasů - jedná se tedy o řasy přírodní. Bezbarvá 'základna', jenž řasy drží pohromadě, má taky svůj podíl na tom, že řasy vypadají tak přirozeně.


Délka řas je pro mě ideální, protože velikostně přesně sedí na moje víčko, tudíž je nemusím zkracovat, a ani mi nikde kus nechybí. 
Typ 113, který jsem si objednala já, je celkem dost dlouhý, ale tím, že řasy nejsou příliš husté, tak jejich délka nijak výrazně nebije do očí.


S řasami se manipuluje opravdu snadno, takže aplikaci určitě zvládnou i úplní začátečníci jako já, protože jsem řasy bez problému nalepila hned napoprvé. Možná na tom má svůj podíl i lepidlo o značky Royal, se kterým se taky krásně pracuje, skvěle drží, a netrvá věčnost, než zaschne. 


Při odstraňování nemusíte mít strach, že by jste si nějak poškodily svoje řasy, protože řasy jdou krásně sloupnout bez jakékoliv větší námahy. 
Za sebe řasy určitě můžu doporučit i úplným začátečníkům, protože i já jsem manipulaci s nimi bez problému zvládla, a vypadají opravdu přirozeně. 

A co vy, používáte umělé řasy? Jaká je vaše oblíbená značka? :) K.

12 komentářů:

  1. ja si nalepím riasy len keď robím nejaký výraznejší makeup inak vôbec ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ardell sú jednoznačne najlepšie mihalnice :) dávnejšie som ich používala,teraz sa mi ich veľmi nechce lepiť, ale možno sa časom k nim vrátim :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem na to lepení celkem líná, ale chci je začít používat častěji :)

      Vymazat
  3. Ja musím konečne vyskúšať riasy od Ardell! :D

    OdpovědětVymazat
  4. mám doma dosť rias, ale skoro vôbec to nepoužívam :) tieto vyzerajú naozaj krásne!

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný článek :) já jsem zatím zkoušela jenom takové ty poloviční od Essence, ale Ardell bych také ráda vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  6. Řasy od Ardell me lákají už dlouho <3 Vypadají opravdu božsky!

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  7. lovely falsies!

    Lyosha
    Inside and Outside Blog
    P.S. would you like to follow each other?

    OdpovědětVymazat
  8. Ja si riasy lepím každý deň, je to pre mňa praktickejšie a rýchlejšie ako sa malovať.Síce mám vždy iné, Ardell som si tiež zamilovala najviacej. Podobný článok mám aj ja :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Tie sú krásne. Ja som riasy mala aplikované asi trikrát, mala som doma jedny zo spolupráce, bola to moja prvá skúsenosť, ale celkom sa mi to zapáčilo. Problém je len, že nosím okuliare a potom mi dosť zavadzajú, lebo sa obtierajú o okuliare. :) ale inak na nejaké príležitosti je to skvelá vecička na zvýraznenie očí. :)

    OdpovědětVymazat