středa 18. ledna 2017

Missha Black Ghassoul - čisticí maska na černé tečky

Už jsem zkoušela spoustu masek a jiných přípravků, které by měly pomoct s černými tečkami, ale ještě jsem nenašla takovou, který by opravdu viditelně pomáhala. Protože jsem ale vždycky kupovala jen přípravky z nižší cenové kategorie, tak jsem se tentokrát rozhodla zkusit něco o pár korun dražšího, a do oka mi padla maska od známé korejské značky kosmetiky Missha. 


Masku jsem kupovala v internetovém obchodě notino.cz, ale značka Missha má i svůj vlastní e-shop. Cena je 329 Kč za 50 ml. 

Co maska slibuje? Speciální čistící maska na nos Missha Black Ghassoul efektivně odstraňuje černé tečky a bílé pupínky. Maska obsahuje marocký černý jíl a další patentované složky, které pomáhají uzavírat póry. Maska Missha Black Ghassoul absorbuje přebytečný kožní maz a vyčistí póry. Po použití bude vaše pleť krásně čistá a jemná

Konzistence je tužší, takže za sebe bych asi moc nedoporučovala aplikaci pomocí štětce, ale bohatě postačí prsty. Já osobně ani štětce na nanášení masek ráda nemám, protože mi přijde, že na něm zůstane víc produktu než na obličeji.
Parfemace je k popsání celkem oříšek, pořád totiž nevím, jestli mi voní nebo naopak :D. Není to vyloženě nepříjemná vůně, ale ani nic, co bych si vyloženě užívala. Takže na to si asi musí obrázek udělat každý sám.


Zhruba 5 minut po aplikaci už můžete trošku cítit, jak maska tuhne, a zhruba po dalších 10 minutách už je připravená ke sloupnutí, což je pro mě většinou za nejzábavnější část :)). Bohužel sundávání téhle masky je trošku větší boj než jsem u ostatních masek zvyklá. Ale pokud má fungovat, a černé tečky vytáhnout, tak je celkem logické, že to trošku bolet musí. 


Po sundání na masce můžeme vidět, že nějaké černé tečky opravdu vytáhla, a i obličej je nejen na dotek 'čistější'. Sem tam sice nějakou tečku na obličeji zapomene, ale i tak jsem z masky příjemně překvapená, protože to je první maska, která mi s černými tečkami opravdu něco dělá.
Za sebe masku můžu doporučit, a jsem si jistá, že tohle není moje poslední balení. Už jen díky téhle masce se na značku Missha určitě podívám víc, a moc ráda vyzkouším další jejich produkty :).

Co používáte na černé tečky vy? Máte oblíbený Missha produkt? K.

10 komentářů:

  1. ďalšia nová značka o ktorej prvý krát počuje ! dakujem za typ ! :P :))

    Tammybeaty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad se značkou budeš spokojená :). Já jsem zatím zkoušela jen tuhle masku a spokojená jsem, takže jsem zvědavá i na další jejich výrobky.

      Vymazat
  2. Tak to je úžasné, že funguje. Určite ju niekedy vyskúšam. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Máme doma nějakou z Aliexpressu ale ještě jsem se neodhodlala ji vyzkoušet taj je asi na čase se odhodlat :D

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem zvědavá, jaká bude, taky jsem nějakou odtud chtěla vyzkoušet :).

      Vymazat
  4. ja som pozerala z tejto rady na to čierne mydlo, lebo som čítala hneď niekoľko pozitívnych recenzií, no nakoniec som si povedala, že mám ešte dosť zásob a netreba rozhadzovať:D, doma mám obdobnú masku z Origins a tiež si "užívam" to zmývanie:D

    OdpovědětVymazat
  5. vďaka za tip, stále som nenašla nejakú masku, čo by mi na bodky pomohla, takže určite vyskúšam :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat