neděle 18. prosince 2016

Koho sleduji na YouTube II.

Už je to nějaká doba, kdy jsem vám tady na blogu ukazovala své oblíbené YouTube kanály z Česka/Slovenska. Od té doby jich sice pár přibylo a pár nových kanálů co mě baví jsem objevila, ale dneska bych vám ráda představila pár těch, které ráda sleduji z těch zahraničních :).

Bethany Mota je americká youtuberka, u které se kouknu na každé video, které vydá. Netočí žádné beauty videa, ale spíš videa pro pobavení. Beth má už přes 10 milionů odběratelů, takže věřím, že většina z vás ji bude znát. A pokud ne, tak se na ni určitě koukněte, protože vám můžu slíbit, že si ji hned zamilujete :).


Kathleen Lights je úžasná beauty youtuberka, která má teď dokonce svoji kolekci kosmetiky. Takže pokud vás taky baví kosmetiky, tak se spěchejte podívat na její videa :).


Sacconejolys je vlogový kanál jedné anglické rodinky, která každý den natáčí svůj život na kameru, a díky tomu s nimi můžeme každý den prožít. Tahle rodinka vám už po pár videích určitě přiroste k srdci. A brzy k nim přibude další člen rodiny - Anna totiž čeká další miminko :).

                                            

Stepanka je slečna, která žije v  Americe - New Yorku, ale pochází z Česka a má tu i svoji část rodiny. Sice si nepustím každé její video, ale u některých se opravdu pobavím :). Celkem mě baví její vlogy, a především ty z Česka :).

                                          

Tanyu Burr sleduji především teď, před Vánoci, protože natáčí vlogmas (tedy vlogy, která natáčí od 1.-24.prosince každý den). Baví mě totiž strašně sledovat, jak se na Vánoce chystají a těší i v jiných zemích :). Tanya má bezva videa nejen v tomto předvánočním období, ale nejvíc ji sleduji právě díky těmto vlogmas :).

                                          

The Kawaii Planet - další slečna z Česka, která bydlí v Americe. Na svém kanálu sice moc videí nemám, ale vždycky mám hroznou radost, když nějaké přidá. Mimo youtube mám i svůj fashion blog :). 

                                         

Bella Fiori je nádherná a moc sympatická beauty youtuberka, u které se ráda kouknu na každé video :). Kromě beauty videí na jejím kanále můžete objevit i nějaké challenge.

                                         

Ylette je sestra beauty youtuberky Kathleen Lights. U Ylette můžete najít jak kosmetická videa, tak i vlogy s její rodinkou, která je úžasná! :)

                                         

Zoella je další úžasná anglické youtuberka, u které mě baví snad každé video. Stejně jako u Tanyi u ní každý den koukám na její vlogmas videa :). Ale myslím, že ty z vás, které sledují zahraniční youtube scénu Zoellu určitě znají :).

                                       

A koho rády ze zahraničních youtuberů sledujete vy? :) K.

13 komentářů:

  1. Kromě Zoelly žádnou ze zmíněných youtuberek neznám :) Já ještě občas kouknu na Roxxsaurus, její videa na main channelu bývají super propracovaná :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Dost youtuberek mám ve sledování taky. Jinak sleduju dost i českou scénu :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A koho z české scény sleduješ nejraději? :) Byla bych moc ráda za nějaký tip ;).

      Vymazat
  3. heh z týchto poznám jedine Kathleen :D ale aspoň som sa dozvedela o mnohých nových :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. sledovala som kedysi Zoellu, takže tú poznám. ostatné ešte nie :) ale idem mrknúť :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Bethany milujem♥ Sledujem ju už asi 3 roky a stále sa na jej videá veľmi rada pozerám!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat