úterý 22. listopadu 2016

Nákup v Yves Rocher

Protože se blíží Vánoce, tak je nejvyšší čas se začít shánět po dárcích pro ty, které máme rádi. A čím jiným tyto lidi obdarovat, než tím, co mají rádi oni. A protože vím, že moje kamarádky mají Yves Rocher kosmetiku rády stejně jako já, tak jsem se podívala na jejich e-shop, kde jsem pár maličkostí vybrala nejen pro ně, ale i pro sebe. Navíc mi k objednávce došla i spousta dárečků, což mi samozřejmě udělalo obrovskou radost :).

Pokud taky plánujete objednávat na Vánoce z e-shopu Yves Rocher, tak by jste pomalu měly začít, protože doba dodání je až 14 dní.

 
Každoroční vánoční limitku si nenechám ujít nikdy, takže ani letošní duo Brusinka&Mandle a Hruška&Kakao mi doma chybět nebude. Od každé vůně jsem si objednala Sprchový gel (99Kč), Krém na ruce (99Kč) a Balzám na rty (99Kč). Obě dvě sady voní nádherně, ale já osobně preferuju Hrušku s Kakaem, protože sladší vůně mám ráda, a víc se mi hodí právě na tohle předvánoční období. Brusinka&Mandle taky voní moc pěkně, ale je to spíš taková svěžejší vůně, což moje ségra určitě ocení.


Tohle je všechno z toho, co jsem si sama objednávala, a teď už budou jen dárky k nákupu, kterých bylo opravdu požehnaně. Mimo těchto dárků bylo ještě poštovné zdarma :).


Prvními dárky je toto duo na péči o vlasy. Šampon podporující růst vlasů určitě využiju, ale asi si budu muset zvyknout na ne moc příjemnou parfemaci, ale věřím, že spoustě lidem by ta 'vůně' mohla být příjemná. Cena šamponu je 115 Kč.
Druhým výrobkem je Malinový ocet pro lesklé vlasy, na který se moc teším, protože ocet jsem v péči o vlasy ještě nezkoušela. A jeho parfemace mě příjemně překvapila - není moc výrazná a ocet, (jak jsem si to představovala já :D) , z něho neucítíte. Na e-shopu jsem ho samostatně nenašla, ale tipuju, že cena bude opět okolo 100 Kč.


Dalším dárkem k nákupu byly 3 vzorečky parfémů (2 pánské + 1 dámský), náramek a řetízek se symbolem nekonečna a sada na manikúru, která mimo jiné obsahuje i pár kosmetických štětců, které ale nejspíš nevyužiju, protože štětce jsou kvalitou spíš jako z make-upu pro děti.


Balíček z YR mi udělal obrovskou radost a byla jsem překvapená z množství dárků, které jsem k nákupu dostala :).
 
                      Jaké výrobky od YR máte rády vy? A už nakupujete na Vánoce? :) K.

8 komentářů:

  1. To je pořádný nákup:-) Od YR mám celkově ráda jejich sprcháče :-)
    Gabrieless

    OdpovědětVymazat
  2. Awesome products, I love Yves Rocher *
    Great blog! I'm following you! Follow back?***
    http://omundodajesse.blogspot.pt

    OdpovědětVymazat
  3. To všechno vypadá tak krásně! :) Já jsem zatím od YR měla jen krém na ruce, který byl fakt skvělý :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vypadá :). Strašně ráda do toho obchodu chodím, hlavně ted, před Vánoci :). Krém na ruce jsem jeste nezkousela, tak jsem na nej zvědavá :).

      Vymazat
  4. objednala si si skvelé produkty :) ten mailová ocot je topka :) a to púzdro so štetcami môžeš aspoň využiť na svoje štetce :) keď tieto neboli kvalitné :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už se těším, až ocet vyzkouším :). A pouzdro se štětci jsem nakonec darovala malé sestřence, měla z toho radost :).

      Vymazat